Bel ons: +31 (0)35 60 30 444

Onze markt

Pharma

Rodesta is een technische toeleverancier voor de farmaceutische industrie. Wij hebben diverse producten zoals bijvoorbeeld afsluiters, koppelingen, fittingen en slangen. Onze producten zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en ruwheden.
Al sinds 1984 is Rodesta een betrouwbare partner met een deskundig verkoopteam. Door onze jarenlange ervaring werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde merken / fabrikanten. U bent er dan zeker van dat alle producten traceerbaar zijn en aan alle huidige eisen voldoen.


RVS voor de pharma

 

Food

Rodesta is sinds 1984 een belangrijke toeleverancier voor installateurs, machinebouwers en technische diensten van producerende bedrijven die werkzaam zijn in de voedingsmiddelen industrie.
Wij leveren koppelingen, fittingen, flenzen, afsluiters, tank appendages, proces appendages, montage toebehoren, buizen, slangen en specials.
Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk met bekende merken / fabrikanten opgebouwd. Hierdoor zijn wij in staat om altijd een gepaste offerte te maken voor onze afnemers.
Of het nu gaat om enkele stuks of om een compleet project, onze specialisten helpen u graag verder.
De meeste gangbare producten leveren wij in RVS 304L en 316L in DIN 11850, BS 4825 en ISO 2037 direct uit voorraad.


Rodesta is een belangrijke leverancier van RVS in de voedingsmiddelen indsutrie.

 

Industry

Rodesta is een technische toeleverancier voor installateurs, machinebouwers en onderhoudsbedrijven. Wij leveren koppelingen, lasfittingen, draadfittingen, flenzen, afsluiters, montage toebehoren, buizen, staf, slangen, specials en maatwerk.
De meeste gangbare producten leveren wij in RVS 304L en 316L in DIN, EN, INCH, ISO, ASTM en ANSI direct uit voorraad.

Ons pakket omvat ruim 52.000 unieke producten, het is daarom heel goed mogelijk dat u het gewenste product niet op onze website kunt vinden. Neem daarom contact op met één van onze specialisten, zij helpen u graag verder.
 

RVS voor de industrie